Comencen els clubs de lectura!

Lectors i lectores, els Club de lectors de l’Annexa ja tornen a estar en funcionament.  La nostra primera trobada dels curs  és el Dimarts 7 d’octubre a 2/4 de 10 els adults i el 17 d’octubre a les 17h el club infantil, a la Socioteca de l’escola.

Club de lectura octubre 2014Aquest mes els grans llegim:  Tots els contes de Woody Allen, de Woody Alen, és clar. Ja podem anar a buscar-lo!

Una tragèdia grega, una comèdia expressionista, extractes del diari d’un revolucionari llatinoamericà, les memòries del barber de Hitler, una breu història del crim organitzat als Estats Units, una guia de la desobediència civil, una selecció de la correspondència entre Vincent i Theo Van Gogh… Aquestes i moltes altres són les perles que podeu trobar en aquest recull de contes humoristics en què Woody Allen, …

Club de lectors infantils, 17 d'octubre width=Al club infantil llegim Els fantàstics llibres voladors del Sr. Morris LessMore, de William Joice

Morris Lessmore estimava les paraules. Estimava les històries. Estimava els llibres. Però en tota història sempre sorgeix un imprevist. La història que va inspirar el Premi Oscar al millor curtmetratge animat és ara un àlbum il·lustrat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s