EL NOU FUNCIONAMENT DE LA SOCIOTECA

Benvolgudes i benvolguts, com ja sabeu, aquest any la Socioteca no pot funcionar com sempre, però des de l’escola vetllem perquè el seu esperit no es perdi. Per això hem pensat la manera que els nostres infants puguin gaudir dels fantàstics llibres que hi podem trobar. Des de la Socioteca es farà préstec on-line i es podrà anar a recollir el llibre el dia i a l’hora pactats


COM HO FAREM?

Vosaltres des de casa podeu mirar el catàleg de llibres que tenim (a continuació expliquem els passos per fer-ho) i, un cop heu decidit el llibre, podeu enviar un correu a socioteca@escolaannexa.cat, on heu de posar el nom i cognoms, el curs i el títol del llibre. La Clàudia us enviarà a través d’aquest correu el dia i l’hora que el podeu passar a recollir. Aquest any la porta no estarà oberta, per tant, haureu de trucar el timbre. Si no sabeu què llegir, li envieu un correu a la Clàudia explicant quines són les vostres preferències i us les buscarà, o senzillament, deixeu que us sorprengui. 

Esperem els vostres correus, els llibres de la Socioteca tenen ganes de voltar una mica. 
Salut i bones lectures!

COM FER EL SERVERI DE PRÉSTECS ON-LINE

  1. Entrar a un cercador d’Internet.
  2. Escriure “Epèrgam” i clicar a l’enllaç “Projectes. Biblioteca escolar. ePèrgam. XTEC”. Se us obrirà la pàgina que veieu a la imatge.
  3. Clicar “Entorn de consulta” i, a dins d’aquest, clicar “Escoles”.
  4. Buscar “Escola Annexa Joan Puigbert” i clicar-hi a sobre. A partir d’aquí, podreu cercar el llibre que busqueu a través del títol, autor o matèria.
  5. Quan sapigueu quin llibre o llibres voleu, escriviu un correu amb el títol
    del llibre, el vostre nom i cognoms i la vostra classe a socioteca@escolaannexa.cat.
  6. La Clàudia us donarà hora per venir-lo a recollir a l’aula del costat de la
    socioteca (també podeu proposar quin horari us va bé entre les 16.30 i
    18.30). Haureu de tocar el timbre i ella us obrirà.

    Esperem que vingueu a demanar molts llibres i que gaudiu de la lectura!!!

Deixa un comentari