Un projecte educatiu i de barri

L’Escola Annexa de Girona i els veïns i les veïnes del seu entorn disposaran ben aviat d’un nou equipament educatiu i de barri a les instal·lacions del centre. Es tracta de la Socioteca Annexa, un espai polivalent a les noves instal·lacions de l’escola que acollirà una biblioteca i una aula d’informàtica, on es programaran activitats pels seus alumnes, les seves famílies i els veïns/veïnes dels barris del seu entorn.

El projecte Socioteca Annexa, un equipament educatiu i de barri ha estat elaborat per un grup interdisciplinari de de la comunitat educativa de l’Escola Annexa-Joan Puigbert de Girona (pares/mares, professors/professores i direcció), amb la col·laboració dels representants de les associacions de veïns dels barris del seu entorn: Les Pedreres – Fora Muralla i Vista Alegre-Carme.

Estem ultimant els detalls necessaris per posar en marxa el nou equipament que, inicialment, estarà obert en horari escolar pels alumnes del centre i de 5 a 7/8 de la tarda pels veïns dels barris de l’entorn.

El projecte ha guanyat la beca Joaquim Franch d’aquest any que otorga l’Ajuntament de Giorna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s