Debats familiars a la socioteca

Aquest divendres, comencem els debats familiars a la Socioteca. Per estrenar el curs, un tema molt present en totes les famílies i en el nostre entorn: PUBLICITAT I MITJANS DE COMUNICACIÓ. La Marta Fonolleda, de l’Agència Catalana del Consum, ens vindrà a presentar algunes de les qüestions que poden preocupar-nos i a donar algunes pautes per encarar-les:
 “ Podem anar de l’escola a casa sense veure cap anunci publicitari? S’emeten els mateixos anuncis a les 5 de la tarda que a les 9 de la nit? Una, dues o tres hores de televisió al dia? Tot s’hi val a l’hora de fer publicitat? L’Escola del Consum de Catalunya ofereix aquesta xerrada dirigida a les AMPA. En aquesta xerrada es parteix d’un fenomen de consum quotidià, com és la publicitat, i a partir del debat s’exploren vies per orientar l’educació del consum dels nostres fills. La xerrada constitueix un espai de diàleg i una oportunitat per reflexionar conjuntament.
Serà, com sempre, a l’aula de música (al costat de la Socioteca) a les 5 de la tarda.
Aprofitem l’avinentesa per recordar que aquest mateix divendres, mentrestant, hi haurà el CLUB DE LECTORS INFANTIL. Una tarda de divendres completa.
Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s